CLO Clovie -~=¤=~- widze wlasnie...popatrz sobie na jego rece.... jak sa ulozone.. i przeczytaj jaki masz napis 😐
VAM Vampy KATIUSHA jego rece sa ulozone w pozycji wskazujacej na czlowieka spokojnego i zrownowazonego psychicznie.a to ze chce mu urodzic bachory o moja sprawa drooliona chama mozna stwierdzic ze wyglada jakby odiberal porod
CLO Clovie -~=¤=~- no wlasnie....wiec... sobie pomysl ze ja mam ANATOMIE i ostatnio byla budowa miednicy... lacznie ze wszystkimi otworami bag
KOF kofmaster Dealer wins not your game 569 o.o...i just riped my new cloths and my mum went nuts 0.0.. HEEEEEEEELP
AQU Aqua Aqualibrium Originally posted by kofmaster 569 yop vampy 😱😆 nice sig wHAHAHAa 569 yep her sig is soo droolio 😱
KOF kofmaster Dealer wins not your game Originally posted by Aqua 569 yep her sig is soo droolio 😱 o.o..ok i have no idea why but for a minute i thought pr said that untill i looked at who posted it 😑
KOF kofmaster Dealer wins not your game Originally posted by Aqua 😐 mandy moore schmoll 569 WHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA 😆 😆 😆
AQU Aqua Aqualibrium Originally posted by Vampy you're ust jealous i look like a hot person and you don't flirt 569 u cought me 😐
KOF kofmaster Dealer wins not your game Originally posted by Vampy you're ust jealous i look like a hot person and you don't flirt ^^ eheh *snickers* WHAHAHAHAHAHAHAH 😆 😆 😆 mandy moore LMFAO!!!!