CLO Clovie -~=¤=~- 545 na maila, bo ja jestem malo tylko z doskoku.po cholere zezarlas (tj. zjadlas) opakowanie (boze jakto sie nazywa) tych karteczek?
CLO Clovie -~=¤=~- 545 przeczytalam 😆mam nadzieje, ze sie z niego zbijalas 😖bo jak nie, to on ma racje i sie o ciebie martwie 😑 😬
VAM Vampy KATIUSHA 545 OMG CLOVER me laughing at him? ARE YOU CRAZY?i totally lover him drooliopodobalo sie?
VAM Vampy KATIUSHA 545 adorable's not even haf that cryi bym go przytulaaaaala i sciskaaaaalaaa i lubiiiiiiiiila i w ogole 😊przestan... smialam sie przez pol dnia z tego, a jak edytowalam to chichotalam jak szalona 😄
CLO Clovie -~=¤=~- to ja bym tak robila z kims innym bag 😉edytowalas? to co? ja nie dostalam orginalnej wersji? schmoll
VAM Vampy KATIUSHA 545 tylko imiona edytowalamale...someone: actually they're pretty tasty someone: if you think of itsomeone2: nosomeone2: nononosomeone2: i did not just see that😆
VAM Vampy KATIUSHA 545 ... tak. ale ja to edytuje bo nie chce mi sie wszystkim przedstawiac z kim o czym rozmawiam 🙄bye.
VAM Vampy KATIUSHA hmm 545... albo twoje obicie na kanapie/fotelu/firance/sukience... chciaz to juz nie obicie wtedy 😛albo ameby dontgetit