no... tak. chyba nie myslisz, ze mowilam powaznie?
TEX Tex Yumsz I love Polish perogi.The ones with potatoes ๐, not cabbage!pukeAnd gowompke <-SP?Those cabbage wraps with rice and beef. drool
CLO Clovie -~=ยค=~- goยณยนbki ๐ (but KMC is not usuing polish letters)i hate pierogi with cabagge ๐but i agree beest are the ones with potatos and (white cheese?)
CLO Clovie -~=ยค=~- no wlasnie ๐serio? to moje ulubione.a jakies takes z kapusta etc? bo ja niekoniecznie.
PIN pinsleepe Angelina Jolie Fetishist moze chodzi o to, zeby nam uswiadomic, jakimi jestesmy kalekami...nawet z zabiciem muchy mamy problemy!
CLO Clovie -~=ยค=~- wez nie mow... ja zamiast ta muche zabic sie patrzylam jak sobie lata...ale wydaje mi sie ze to raczej kawal, niz cos powaznego...
PIN pinsleepe Angelina Jolie Fetishist jestem maniakiem i kaleka, a ty nie jestes lepsza ๐ , taka jest smutna prawda
WUT wuTa Senior Member i can speak some but have a tough time readin and writing it.....and u dont know who i am?! jawdrop...you should be ashamed of youself
PIN pinsleepe Angelina Jolie Fetishist your polish is good. really!clovie, on nie odmienia wyrazow, pewnie siedzi ze slownikiem i jedzie rowno