CLO Clovie -~=¤=~- Originally posted by Vampy dobrze powiedziane, clo i zmienmy temat bo ukatrupie tego gnoja 😐 ale wiesz... oni cie chyba kochaja..
CLO Clovie -~=¤=~- no, ale przeciez nikt nie mowi nic zlego....ja bym nie miala nic przeciwko, gdyby wszyscy mowili ze jestem "sliczna" puke
CLO Clovie -~=¤=~- wiem wlasnie 😘wolalabym inny dobor slownictwa...chociaz.. o tobie to slyszlam ze jestes "piekna" a to juz nie brzmi jak kotki i szczeniaczki 😕
VAM Vampy KATIUSHA sorry shells, just a moment.piekna? ktos musial byc dobrze schlany chyba.. HAHAH... ja,, piekna... ta, co jeszcze...dobor slownictwa mnie dobija... napisalam scottowi ze jezeli uwaza ze jestem 'sliczna' to moze mnie rownie dobrze ADOPTOWAC.
CLO Clovie -~=¤=~- sprawial raczej trzezwe wrazenie.. 😕adoptowac 😆 a to dobre. powinnien ci powiedziec,ze nie jestes sliczna. tylko cudowna, olsniewajaca lub coskin w ta nute 🙄sowwie, shells, but it was important.
VAM Vampy KATIUSHA kto to byl? 😠yeah, sorry. 😄 we can talk now.i just want the name, clo 😠if i was luke, do't beleve him, i didn't do it 😐
VAM Vampy KATIUSHA you totally HAVE TO tell me now. i mean.. it's about ME. i mean... (s)he won't find out. i promise... you can tell me through pms 😊😄 please?