The countdown to X3

Started by Clovie2,586 pages

358 me knows cry

I own j00

no, you don't 😑

358....it IS boring....but at least you get smarterer...^__^....with me...i feel like i'm getting dumber the more work i do....>__<

358 😂 I doubt that is the case...hug

358...^__^....thnx fiteehee

i skipped my english tutorial 2day! jump

358 naughty naughty nono...but..I have taught you well...

358.....hahahahhaa....dat you have....but if i miss more than 2 tutorials for this semester...i fail my course ^__^

but its okie...cos dis is the first one i've missed....

358 Well don't fail glomp ...that would be bad...

358....hahaha....i'll try not to ^__^

omg...i just realised....YOUR ENGLISH YEAH!...so i could send you ENGLISH ESSAYS to edit! BWUAHAHAHA!!!! 😖hifty:

358 HA. HA. HA. 😐

😛 ....seriously though..if you want to fail you could send them to me...I have no idea why I did english this year

😑 wow, it's been a mere half-a-year and i don't recognize people in this place

😱 oh well i just dropped by to say hi (dear god, it rhymes)

bye!

Originally posted by Gaca
😑 wow, it's been a mere half-a-year and i don't recognize people in this place

😱 oh well i just dropped by to say hi (dear god, it rhymes)

bye!

😱

sTOOOOO LAT

a tak w ogole pamietalam, bo mi sie wyswietlilo 🥷

😱 Clovissimo! howdy-ho!

no wiesz, a ja myslalam ze myslalas o tym dzien i noc zeby tylko zyczyc mi wszystkiego najlepszego 😄

t&#281;skni&#322;am za Tob&#261; cry

ca&#322;y dzie&#324; i noc to ja si&#281; zastanawiam co mam zrobic z anatomi&#261;...

:cry: ja za toba tez! i za wszystkimi, ktorzy juz mnie nie kochaja...

😱 jak tam medycyna??

kto Ci&#281; nie kocha? hug

mo&#380;e by&#263;, w sumie mniej strasznie ni&#380; si&#281; spodziewa&#322;am, tylko mi zosta&#322; jeszcze egzamin z anatomi, a reszta juz do przodu. i problem polega na tym., &#380;e mi sie zajebiscie nie chce uczyc 🙁

mi tez nie. a jutro ma 3 sprawdzanyy 😛 fizyka jadrowa, wszechswiat i krainy geograficzne jakiestam 😛

dla ciebie to proscizna, wiem, ale mnie to meczy

ano ludzie na kmc juz mnie nie kochaja 🙁 nawet nie pamietaja ze ja to ja! nikt sie do mnie nie odzywa... no moze kosta czasami.

holy crap!...i have no idea wat's being said!..but it LOOKS kool!

Fi: u get to CHOOSE to do eng? over here..it';s compulsory to do it in school

fizyka j&#261;drowa to jest prominiowanie, alfa bete etc? 😱 to jest &#322;atwe, musisz tylko wiedize,c co ma jakie cyferki.
co do reszty to brzmi nie sympatycznie 😕

co pro&#347;cizna? 😕

oj nie przejmuj sie, ja ty sie ciagle pa&#322;etam a w sumie wiekszosc mnie traktuje jak "waste of space" wlasnie mi tak storm powiedziala.