GAC Gaca KATIUSHA 😱 ok, nie powiesze sie!a za 10 lat bede przecinala ludziom mostki i zaszywala tetnice
GAC Gaca KATIUSHA no.... niekoniecznie trupabardziej by mi zalezalo na chirurgii naczyniowej albo kardiochirurgii 😛ale co takiego okropnego w trupach. przeciez cie nie ugryza
CLO Clovie -~=¤=~- ale smierdzi i jest okropny 😘powodzenia.. 👆 każda tętnia z przebiegiem i gałeziami... 😖 i operacje po 10 godzinja cie nie zniechecam 😮bag
GAC Gaca KATIUSHA nawet bys nie potrafila 😛jezeli cos mnie moze zniechecic, to monotonia w pracy. typu 9 to 5 codziennie to samo.
CLO Clovie -~=¤=~- no wiem...mnie zniechecil pierwszy tydzien 😘o..co to to nie 😛tutaj sie zaczyna o 8 😛
GAC Gaca KATIUSHA i to wlasnie chce w zyciu robic 😛bo wiesz, musisz sobie w zyciu zadac jedno wazne, ale to zajebiscie wazne pytanie
CLO Clovie -~=¤=~- to może zostaniesz ambasadorem? 😉ja nie wiem, ja poszłam na medycyne, bo bym sie nie dostala gdzie indziej 😑
GAC Gaca KATIUSHA 😑 wiesz.... mozna by tak powiedziec np o awfie... ale kurna medycyna to jedne z najtrudniejszych studiow!!!