Coffee Talk: Under New Management

Started by Vampy437 pages

dobrze.... bo wiesz..... napisal mi koszmarnie dlugiego mejla z ktorego wynikalo tylko, ze mnie kocha nad zycie i w ogole wszystko dla mnie zrobi.

a ja mu odpisalam jeszcze dluzszego ze mam to w dupie. osmieszalam go przez tekst dlugosci dobrego opowiadania, az napisal ze wygralam. i juz dzisiaj byl niemilly dla mnie. znowu go wysmialam.. eee... chyba rozpetalam 3 wojne sw.

a... to o to mu chodzilo. *shrugs* niech sie wali, debil.

kompletny idiota, zeby tak przez internet.... a niech popelni wreszcie samobojstwo bo mnie nudzi

a myslisz, ze nie jest w stanie? 😈

totalnie. mocny w gebie. mowie ci jak prowadzilismy z nim wojne to nam pieprzyl, ze sie tnie, kazalismy mu zeskanowac nadgarstki

*takes a seat on a little couch, crosses legs and sips coffee* uh huh do go on 😖mart:

i co? 😖hifty:

why thank you irene *pours irene some coffee and gives ssome magazine to read*

no i wyslal jakies zdjecia niby co sie abby smiala ze ta 'krew' wyglada jak czerwony marker

jaaaaaaasne .
a sluchaj tez ci puszczal jakies txty, ze on nie moze spac, bo cos tam..?

hi irene 😄

*flips through magazines* why Miss Vampy I never knew you had these kinds of mags 😮

ello clovie wavey

😆 you don't know lotsa things about her.

omigosh! *grabs magazine and gives another one* i totally.. uhm... gave .. the wrong one... (shitshitshitshit)

nie moze spac bo co? mi mowil ze sie mu snie 😘

😆 you must be more careful, dear...

nie moze spac, bo nie moze. bo si eczegos boi. nie wiem, ze go duch brata napadnie 😑

hey I didn't say to take it back 😱

pewnie nie moze spac bo go zabije jego ojcies 😂

well ok, since you know already, i guess you can flip through it *throws irene an issue of 'fisher's heaven'*

nie mowil mi o tym ojcu-mordercy, coz tam wsponial, ale chyba nie okazalam nalezytego przyjecia 😛

what is in that mag?? 😖hifty:

hehe... ja okazalam, niezbyt sZczere

all you ever wanted to know abuot FISH 😎

😆 biedny glupek.

suuure 😛

gotta go (parents 😠 )
bye all.

idiota raczej

night!